Bij LegalSteps begrijpen we dat toegang tot rechtvaardigheid vaak een uitdaging kan zijn voor particulieren. Daarom streven we ernaar om de weg naar de rechter toegankelijker te maken voor iedereen. We begrijpen dat voor veel mensen procederen vaak te duur en complex is en daarom bieden we een oplossing die het mogelijk maakt om uw zaak te laten beoordelen zonder dat het u direct geld kost.

Wenst u een Gratis intakegesprek?

Goed onderzoek en geen kosten bij procederen

Net als anderen die u zijn voorgegaan, beoordelen we uw zaak grondig en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten van het procederen, omdat wij deze voor onze rekening nemen. Dit maakt de gang naar de rechter weer mogelijk.

Ons no cure/no pay-model zorgt ervoor dat u alleen betaalt als uw zaak succesvol is. Dit betekent dat ons belang volledig parallel loopt aan het uw: we streven naar een positieve uitkomst omdat we er pas bij winst baat bij hebben. Dit geeft u gemoedsrust en vertrouwen dat we er alles aan zullen doen om uw zaak tot een succesvol einde te brengen.

Bij LegalSteps geloven we in rechtvaardigheid en gelijke toegang tot het rechtssysteem voor iedereen. Door onze diensten aan te bieden op een manier die financiële en juridische barrières wegneemt.

Waar kunnen wij mee helpen?

Hieronder treft u een aantal geschillen waar wij u mee kunnen helpen. Is uw situatie vergelijkbaar? Wij voor u klaar! Bent u verweven in een geschil wat niet op de pagina staat? Geen probleem, u kunt nog altijd een GRATIS intakegesprek bij ons aanvragen. Waarschijnlijk kunnen wij u alsnog van dienst zijn.