Heb je alles geprobeerd en nog steeds geen betaling ontvangen of oplossing gevonden voor je openstaande vordering? Wij starten met een gedegen onderzoek om onterecht of onnodig procederen te voorkomen. Is er echt geen andere oplossing? Dan stappen wij voor je naar de rechter. We doen dit allemaal op een 100% No Cure, No Pay basis, dus zonder verrassingen. Bij LegalSteps betaal je geen voorschotten en zijn er geen verborgen kosten.

Wij betalen de kosten voor jouw zaak

Naar de rechter stappen kan hoge kosten met zich meebrengen. Als wij besluiten jouw zaak op te volgen dan betalen wij al deze kosten.

Meer dan 20 jaar ervaring

Kies je voor LegalSteps, dan kies je voor ervaring. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het werken aan diverse zaken.

98% succesvolle rechtzaken

Door de jaren heen hebben wij veel zaken gewonnen. Wij zijn dan ook trots dat wij 98% succesvol zijn geweest in het verleden.

Onze werkwijze in de praktijk

Onze werkwijze brengt ons in 4 stappen naar een vonnis, maar wij gaan indien gewenst ook nog een stap verder.

LegalSteps werkwijze stappenplan

Onze partners

Wij werken met verschillende partners samen om u de beste service te kunnen bieden.

Wat maakt LegalSteps anders dan een traditioneel incassobureau

Wij zijn een juristenkantoor met veel ervaring bij de rechtbank. Dit geeft ons het vertrouwen om meer zekerheid te kunnen bieden aan onze klanten. Dit doen we in de vorm van No cure, No pay en het betalen van de kosten. Pas als je rekening is voldaan, krijgen wij ons deel en betaal je vooraf geen voorschotten.

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan?

Samen jouw recht halen?

Wil je graag jouw zaak starten of wens je een Gratis adviesgesprek? Geen probleem! Ons team van ervaren specialisten staat voor je klaar.