Onze unieke werkwijze maakt de stap naar de rechter toegankelijk voor een heel breed publiek door financiële obstakels weg te nemen. Wij zijn met onze werkwijze uniek in Nederland en streven ernaar onze klanten een zorgvrij mogelijke ervaring in hun juridische traject te bieden.

Wenst u een Gratis intakegesprek?

Het recht toegankelijk maken, dat is onze missie

In de complexe wereld van rechtszaken kunnen de kosten en het risico van procederen ontmoedigend werken. Zowel door particulieren als bedrijven word vaak van procederen afgezien en worden verliezen geaccepteerd waar dit helemaal niet hoeft. Dit vinden wij bij LegalSteps onnodig en wij hebben onze werkwijze hierop aangepast door deze obstakels voor onze klanten weg te nemen. Zo betalen wij voor onze klanten alle proceskosten.

Het komt er op neer dat wanneer wij een zaak aannemen, wij mee investeren in deze zaak. Dit maakt ons een directe stakeholder in de weg naar succes en een betrouwbare partner in het toegankelijk maken van het recht voor een groot publiek.

Wij betalen de kosten van uw zaak

Wij nemen de financiële obstakels voor u weg bij het starten van uw zaak. Dit doen wij door de kosten van het proces van u over te nemen en deze te betalen.

Meer dan 20 jaar juridische ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een diepgaande kennis en begrip van het juridische landschap ontwikkeld. Wij komen hierdoor niet snel voor verrassingen te staan.

Succespercentage van 97%!

Ons succespercentage van 97% toont betrokkenheid en vastberadenheid om onnodig procederen uit te sluiten en elke zaak die we aannemen te winnen voor onze klanten.

100% No cure, No pay!

Daarnaast is onze dienstverlening ook nog eens gebaseerd op het principe ‘No cure, No pay’. Dit houdt in dat als wij de zaak uiteindelijk niet betaalt krijgen, u ons ook helemaal niets betaalt, zelfs niet bij een afwijzing door de rechtbank.

Onze werkwijze neemt hiermee het financiële risico volledig weg bij onze klanten. U hoeft zich geen zorgen te maken over dure voorschotten of onvoorziene kosten. Wij betalen vooraf alle kosten de proceskosten in uw zaak. Dit is een unieke service in Nederland, die LegalSteps onderscheidt van andere juridische dienstverleners.

Vraag vandaag nog uw Gratis intakegesprek aan en laten we uw zaak samen tot een goed einde brengen.

Onze partners

We laten u graag onze werkwijze zien

Onze werkwijze brengt ons in 4 stappen naar een vonnis, maar wij gaan indien gewenst ook nog een stap verder. Heeft u vragen over onze werkwijze of wenst u meer informatie? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.