LegalSteps staat met 20 jaar ervaring voor een innovatieve en risicovrije benadering van juridische dienstverlening bij incassozaken, huurgeschillen of claims. Onze unieke werkwijze maakt de stap naar de rechter toegankelijk voor een heel breed publiek door financiële obstakels weg te nemen. Hiermee bieden wij onze klanten een zorgvrije ervaring in hun juridische traject. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij te werk gaan? We vertellen u graag meer.

Wenst u een Gratis intakegesprek?

LegalSteps beschikt over een team van ervaren Incasso Juristen

Onze uitgebreide ervaring in de rechtszaal, met name bij de kantonrechter, vormt de basis van ons vermogen om hoogwaardige juridische dienstverlening te bieden. Deze diepgewortelde expertise biedt onze klanten een uniek niveau van zekerheid en vertrouwen.

Onze onderscheidende aanpak, gebaseerd op het principe van No Cure, No Pay, betekent dat u geen financieel risico draagt. Wij dekken de proceskosten en u betaalt ons pas wanneer uw factuur is voldaan, zonder voorschotten of verborgen hoge kosten. Dit maakt ons de pionier in Nederland voor gerechtelijke incasso met een No Cure, No Pay-beleid.

Een ervaren partner voor juridisch succes

Ook buiten de rechtszaal kunt u op onze ervaring en expertise rekenen voor uw juridisch succes. We begrijpen dat het succes niet alleen van ons afhangt, maar ook van u als cliënt. Daarom is het cruciaal dat uw dossier voldoet aan de eisen van de rechtbank. Wij staan klaar om u daarbij te helpen.

Voordat we aan de slag gaan, brengen we de mogelijke juridische risico’s in kaart en geven we heldere feedback over de verwachtingen van de rechters. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen altijd voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn

LegalSteps is de afgelopen jaren in veel verschillende soorten zaken actief geweest. Dit zowel voor particulieren claims als voor vorderingen van bedrijven. Veel van onze zaken zijn gericht op de gerechtelijke incasso van geldvorderingen. Daarnaast helpen wij onze klanten om hun bedrijfsprocessen afgestemd te houden op de huidige wet- en regelgeving.

Alle zaken die wij aangeboden krijgen worden middels ons LegalDD beoordeeld. Er zijn grote verschillen tussen een zakelijke vordering of een vordering op een consument. LegalSteps heeft haar beoordelingscriterium daarop aangepast om onnodig procederen uit te sluiten. Twijfelt u of u zaak in aanmerking komt? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.