LegalSteps legt jouw openstaande vordering op professionele wijze en zonder financiële drempels voor aan de Rechter. Wij willen het recht bereikbaar maken voor iedereen met als resultaat een terecht vonnis. Wij zijn geen traditioneel incassobureau of advocatenkantoor, maar jouw medespeler in het krijgen waar je recht op hebt.

Waarom is procederen soms het laatste redmiddel

Soms is de stap naar de rechter nodig om je zaak of openstaande rekeningen betaald te krijgen. Het lukt incassobureaus niet altijd om iedere rekening succesvol te incasseren. Als het dan echt niet anders kan is procederen in veel gevallen het enige alternatief. Met een vonnis zijn er meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld beslaglegging. Ook de dagvaarding die we voor je opstellen waarover de rechter uitspraak doet, heeft impact. We zien al vaak dat voor de zittingsdatum een oplossing wordt gevonden of een betaling binnenkomt.

Wat maakt LegalSteps anders dan een traditioneel incassobureau

Wij zijn een juristenkantoor met veel ervaring bij de rechtbank. Dit geeft ons het vertrouwen om meer zekerheid te kunnen bieden aan onze klanten. Dit doen we in de vorm van No cure, No pay en het betalen van de kosten. Pas als je rekening is voldaan, krijgen wij ons deel en betaal je vooraf geen voorschotten.

Wil je meer te weten komen over hoe wij te werk gaan?

Samen jouw recht halen?

Wil je graag jouw zaak starten of wens je een Gratis adviesgesprek? Geen probleem! Ons team van ervaren specialisten staat voor je klaar.