Legal Steps – Your steps to Legal Justice

Onze tarieven

Onnodig procederen is absoluut niet zonder risico’s en kost veel geld. Wij helpen u dit voorkomen, maar lossen dit ook op voor u, wanneer het echt niet anders kan. Bekijk hieronder onze tarieven en kies de juiste LegalSteps die bij u past!

Bespaar tijd
& kosten

Veel kosten voor jou en je consument om niet je zaken op orde te hebben.

No cure, No pay (100% risicoloos) icon

No cure, no pay bij legal garant

Moeten we toch naar de rechter stappen? Dan betalen wij alle costen

10+ jaar
ervaring

LegalSteps beschikt over ruim 10 jaar ervaring binnen kantonzaken.
Door onze ervaring zijn wij uw specialist!

Voorkomen en genezen

Dankzij onze Legal Complaince, zorg je ervoor dat je het probleem voorkomt.

Tijd en kosten
besparen

Onnodig procederen kost veel tijd en geld. Met onze Legal Complience verlagen wij dit risco en besparen we u veel tijd en ellende.

Eerlijk en
oprecht

Fouten in het bestelproces of in bepaalde informatie geven al snel een ander beeld, zelfs wanneer deze fouten onbewust gemaakt zijn. LegalSteps zorgt dat er geen fouten meer gemaakt worden, om zo uw imago altijd intact te houden!

Zekerheid en
rust

Zeker weten dat wet- en regelgeving van uw processen juist worden nageleefd? Wij geven u graag die rust. Gaat het toch mis bij wanbetaling? Wij garanderen u dat het recht zijn beloop zal krijgen.

10+ jaar
ervaring

LegalSteps heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen kantonzaken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uw specialist geworden!

Voorkomen en
genezen

Wij brengen uitgebreid in kaart waar opvolging voor nodig is. Hiermee krijgt u het middel om de situatie op te lossen. Is dat echter niet voldoende? Dan zetten wij de volgende stap voor u.

Voorkomen en
genezen

Wij brengen uitgebreid in kaart waar opvolging voor nodig is. Hiermee krijgt u het middel om de situatie op te lossen. Is dat echter niet voldoende? Dan zetten wij de volgende stap voor u.

Uw partner voor
de volgende stappen!

per Maand

per Jaar

bij jaarlijkse facturatie

Legal Guarantee

€ 0,-*

*bij geen succes. 100% no cure, no pay

Wij berekenen onze fee
over het uitstaande factuurbedrag

Legal Compliance

€ 2.700,-

per jaar

Contractduur 2 jaar,
daarna maandelijks opzegbaar

Legal Guarantee

€ 0,-*

*bij geen succes. 100% no cure, no pay

Wij berekenen onze fee
over het uitstaande factuurbedrag

Legal Compliance

€ 250,-

per maand

Contractduur 2 jaar,
daarna maandelijks opzegbaar

Legal Guarantee fees

Onze Legal Guarantee doen wij op een no cure, no pay basis. Na succes, berekenen we een fee over het uitstaande factuurbedrag

*Indien een dossier niet door de controle komt rekenen wij
€ 5,- per afwijzing

Voor zitting
Hoogte bedrag
Na zitting
20%
<€ 499
35%
15%
€ 500-€ 1.499
30%
14%
>€ 1.500
28%

Wie zijn wij

Wij vinden dat het recht altijd zijn beloop moet hebben. Heeft u een groot of een klein bedrijf? Een openstaande rekening moet gewoon betaald worden. Helaas is naar de rechter stappen soms het laatste redmiddel.

Zo’n stap zet u niet zomaar, want er komt veel bij kijken. Een proces is niet zonder risico’s en er kunnen hoge kosten aan verbonden zijn. Denk aan griffiegelden voor de rechtbank, maar ook kosten voor een advocaat en deurwaarder. Natuurlijk worden bij een toegewezen vonnis de kosten op de debiteur verhaald. Het kan alleen lang duren voordat de debiteur betaalt en in sommige gevallen betaalt de debiteur uiteindelijk niet. En dan draait u op voor de kosten!

Bij LegalSteps niet! Wij nemen uw zorgen weg en werken aan de oplossing die werkt voor u. LegalSteps verlaagt de risico’s of sluit ze zelfs helemaal uit. Dit doen we met ons Legal DD (Legal Due Diligence), waarmee we de slagingskans in kaart brengen, het insolventierisico en het minnelijke incassotraject van uw debiteur beoordelen. Onterecht of onnodig procederen wordt hiermee zoveel mogelijk beperkt. Prettig voor u, maar ook voor uw debiteur!

LS Kennisbank

13 september 21

Uitspraak: Zo heb ik het niet bedoeld

Dagelijks komt het voor, een misverstand, miscommunicatie en elkaar verkeerd begrijpen.
Onlangs moest het Gerechtshof beslissen wat twee professionele ondernemers hadden bedoeld in een deal waarmee een streep onder het verleden werd gezet.

Lees verder

Uitspraak: Onverwachte redding door bewindvoerder

Even leek het voor de ondernemer, een leverancier van garagedeuren en zonwering, slecht af te lopen: bestelling geleverd, factuur niet betaald en een bewindvoerder die niet van plan is te betalen.

Lees verder

Uitspraak: Mocht je ooit….

De volledige zin in een mailtje was ‘Mocht je ooit in de gelegenheid zijn en nog een bedrag willen terugbetalen, dan weet je mij te vinden’.

Lees verder