LegalSteps staat al meer dan 20 jaar voor een innovatieve en risicovrije benadering van juridische dienstverlening bij incassozaken, huurgeschillen of claims. Onze unieke werkwijze maakt de stap naar de rechter toegankelijk voor een heel breed publiek door financiële obstakels weg te nemen. Hiermee bieden wij onze klanten een zorgvrije ervaring in hun juridische traject. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij te werk gaan? We vertellen u graag meer.

Wenst u een Gratis intakegesprek?

LegalSteps beschikt over een team van ervaren Incasso Juristen

Bij LegalSteps zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan juridische vraagstukken. Voor ieder juridisch vraagstuk hebben wij een eigen specialist in huis. Zo kunnen wij bij uiteenlopende zaken onze kennis en ervaring gebruiken om zaken te winnen.

Middels een Gratis intakegesprek bepalen we welke expertise er nodig is om uw zaak tot een goed einde te brengen. Vervolgens gaan we door met de uitwerking van de zaak. Benieuwd of ons team ook uw zaak kan behandelen? Vraag vandaag nog een Gratis intakegesprek aan met één van onze ervaren juristen.

Een ervaren partner voor juridisch succes

Met meer dan 20 jaar ervaring in de markt hebben we een diepgaande kennis en begrip van het juridische landschap ontwikkeld. Ons succespercentage van 97% toont onze betrokkenheid en vastberadenheid om elke zaak die we aannemen te winnen.

Dit alles gecombineerd maakt ons een ervaren partner. Met LegalSteps aan uw zijde heeft u een team van toegewijde professionals die zich inzetten voor uw zaak, zowel financieel als persoonlijk. Bent u klaar om met ons samen te werken? Neem contact op met LegalSteps en zet de eerste stap naar een oplossing voor uw probleem.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn

LegalSteps is de afgelopen jaren in veel verschillende soorten zaken actief geweest. Dit zowel voor particulieren claims als voor vorderingen van bedrijven. Veel van onze zaken zijn gericht op geld vorderingen, maar wij helpen onze klanten ook bij geschillen.

Alle zaken die wij aangeboden krijgen worden middels ons LegalDD beoordeeld. Er zijn grote verschillen tussen een zakelijke vordering of een vordering op een consument. LegalSteps heeft haar beoordelingscriterium daarop aangepast om onnodig procederen uit te sluiten. Twijfelt u of u zaak in aanmerking komt? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.