Legal Steps – Your steps to Legal Justice

LegalSteps - als het
echt niet anders kan!

Heeft u alles geprobeerd en is na een minnelijk traject nog steeds geen betaling ontvangen van uw debiteur? Dan is het tijd voor LegalSteps! Wij starten met een gedegen onderzoek om onterecht of onnodig procederen uit te sluiten. Is er echt geen andere oplossing? Dan stappen wij voor u naar de rechter.

We doen dit allemaal op een 100% No Cure, No Pay basis dus zonder verrassingen. Bij LegalSteps betaalt u geen voorschotten en zijn er geen verborgen kosten.

Alle kosten betalen wij voor u icon

Alle kosten betalen wij voor u

Hoge kosten om te kunnen procederen? Nu niet meer! LegalSteps betaalt
deze kosten voor u.

No cure, No pay (100% risicoloos) icon

No cure, No pay (100% risicoloos)

Heeft de debiteur de volledige betaling voldaan? Dan betalen wij u zo snel mogelijk uit. Geen succes? Dan betaalt u LegalSteps niets!

95% succesvole rechtszaken icon

Enorme database aan uitspraken

Door onze enorme database aan uitspraken, kunnen we onnodige procedures beter uitsluiten en vinden we de beste oplossing!

10+ jaar ervaring icon

10+ jaar
ervaring

LegalSteps beschikt over ruim 10 jaar ervaring binnen kantonzaken.
Door onze ervaring zijn wij uw specialist!

Wat doen wij?

Naar de rechter stappen is in sommige gevallen de enige manier om jouw debiteur tot betaling te bewegen. Maar procederen is absoluut niet zonder risico’s en kost veel geld. Het is ingrijpend voor u maar ook voor uw debiteur. Daarom vinden wij onnodig procederen uitsluiten erg belangrijk en daarbij is een voorafgaand goed doorlopen minnelijk traject noodzakelijk. Vanaf daar begint het startpunt van het LegalSteps stappenplan.

Uw partner voor
de volgende stappen!

Partners

Wij werken met verschillende partners samen om u de beste service te kunnen bieden!

Wie zijn wij

Wij vinden dat het recht altijd zijn beloop moet hebben. Heeft u een groot of een klein bedrijf? Een openstaande rekening moet gewoon betaald worden. Helaas is naar de rechter stappen soms het laatste redmiddel.

Zo’n stap zet u niet zomaar, want er komt veel bij kijken. Een proces is niet zonder risico’s en er kunnen hoge kosten aan verbonden zijn. Denk aan griffiegelden voor de rechtbank, maar ook kosten voor een advocaat en deurwaarder. Natuurlijk worden bij een toegewezen vonnis de kosten op de debiteur verhaald. Het kan alleen lang duren voordat de debiteur betaalt en in sommige gevallen betaalt de debiteur uiteindelijk niet. En dan draait u op voor de kosten!

Bij LegalSteps niet! Wij nemen uw zorgen weg en werken aan de oplossing die werkt voor u. LegalSteps verlaagt de risico’s of sluit ze zelfs helemaal uit. Dit doen we met ons Legal DD (Legal Due Diligence), waarmee we de slagingskans in kaart brengen, het insolventierisico en het minnelijke incassotraject van uw debiteur beoordelen. Onterecht of onnodig procederen wordt hiermee zoveel mogelijk beperkt. Prettig voor u, maar ook voor uw debiteur!

LS Kennisbank

13 september 21

Uitspraak: Zo heb ik het niet bedoeld

Dagelijks komt het voor, een misverstand, miscommunicatie en elkaar verkeerd begrijpen.
Onlangs moest het Gerechtshof beslissen wat twee professionele ondernemers hadden bedoeld in een deal waarmee een streep onder het verleden werd gezet.

Lees verder

Uitspraak: Onverwachte redding door bewindvoerder

Even leek het voor de ondernemer, een leverancier van garagedeuren en zonwering, slecht af te lopen: bestelling geleverd, factuur niet betaald en een bewindvoerder die niet van plan is te betalen.

Lees verder

Uitspraak: Mocht je ooit….

De volledige zin in een mailtje was ‘Mocht je ooit in de gelegenheid zijn en nog een bedrag willen terugbetalen, dan weet je mij te vinden’.

Lees verder