LegalSteps Incasso Juristen

Wij geven perspectief aan terechte en kansrijke rechtszaken

LegalSteps staat voor een innovatieve en risicovrije benadering van juridische dienstverlening bij incassozaken, huurgeschillen of claims. Onze unieke werkwijze maakt de stap naar de rechter toegankelijk voor een heel breed publiek door obstakels weg te nemen. Hiermee bieden wij onze klanten een zorgvrije ervaring in hun juridische traject.

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van

8.8

Wij nemen 100% van uw risico over!

Al meer dan 2000+ tevreden klanten

Voor 16.00 u ingediend, dezelfde werkdag actie!

Al meer dan 20 jaar juridische ervaring

Particulier

LegalSteps biedt gespecialiseerde juristen uit verschillende rechtsgebieden. Hierdoor beschikken wij over de juiste deskundigheid voor iedere situatie.

Zakelijk

Voor vragen rondom arbeidsrecht en over werknemers helpen wij graag verder. Neem ook voor andere vragen gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze unieke werkwijze

In de complexe wereld van rechtszaken kunnen de kosten en het risico van procederen ontmoedigend werken. Zowel door particulieren als bedrijven word vaak van procederen afgezien en worden verliezen geaccepteerd waar dit helemaal niet hoeft. Dit vinden wij bij LegalSteps onnodig en wij hebben onze werkwijze hierop aangepast door deze obstakels voor onze klanten weg te nemen. Zo betalen wij voor onze klanten alle proceskosten en ook de executiekosten. Het komt er op neer dat wanneer wij een zaak aannemen, wij mee investeren in deze zaak. Dit maakt ons een directe stakeholder en betrokken partner in de weg naar ons succes.

Daarnaast is onze dienstverlening ook nog eens gebaseerd op het principe ‘No cure, No pay’. Dit houdt in dat als wij onze zaak uiteindelijk niet winnen, u ons ook helemaal niets betaalt.

Alle voordelen op een rij:

 • Wij betalen vooraf alle kosten in de zaak
  Hierdoor heeft u geen dure voorschotten of onverwacht hoge kosten bij het indienen van uw incasso

 • Wij nemen 100% van uw financiële risico over
  Winnen wij uiteindelijk uw zaak toch niet? Dan betaald u ons helemaal niets

 • 100% No cure, No pay

  Echte ervaren juristen die er alles aan doen om uw zaak te winnen bij de Rechtbank

 • Meer dan 20 jaar ervaring
  Wij zijn ervaren. Door de jaren heen hebben wij veel zaken mogen winnen. Binnenkort ook die van u?

 • Een succespercentage van 97%!
  Omdat wij zo betrokken zijn in uw zaak (ook financieel) zijn wij zeer gedreven uw zaak te winnen!

Direct actie noodzakelijk? Online uw incasso indienen is de snelste weg naar resultaat!

Bent u overtuigd? Of is tijd essentieel bij het incasseren van uw openstaande rekeningen? Dan is het tijd voor actie! Wij hebben ons online incassoproces geoptimaliseerd voor een snelle en effectieve start van uw zaak. Hoe eerder wij informatie ontvangen, hoe sneller wij aan de slag kunnen en hoe eerder u resultaat ziet.

Dus heeft u verder geen behoefte aan een gratis intakegesprek en wilt u liever gelijk overgaan tot actie? Klik dan hieronder op “Incasso indienen” en upload de benodigde documenten. Dossiers ingediend voor 16.00 uur worden nog dezelfde dag behandeld!

Wat klanten over ons zeggen

Wij voeren geregeld onderzoek uit naar onze klanttevredenheid. Zo houden wij de kwaliteit van onze diensten hoog en kunnen wij garanderen dat wij voor iedere nieuwe uitdaging een passende oplossing kunnen bieden.

8.7

Persoonlijk

8.3

Snelheid

8.5

Expertise

9.7

Resultaat

Cases

 • Geen uitleg = geen betaling?

  “Geen uitleg gekregen dus dan hoeft ook niet te worden betaald.” Dat was één van de verweren van een rijschoolhouder toen die in een geschil met een softwareleverancier terecht was gekomen.

 • Van uitstel komt….toch geen nieuwe deal

  Een letterlijk herkenbare situatie, namelijk een digitaal reclamebord langs de snelweg. Een mooie manier om aandacht te trekken. Dat dacht een bedrijf ook en sloot een overeenkomst voor een jaar.

 • Thuis besteld, per app afbesteld

  Drie jaar nadat een consument thuis een overeenkomst tekende voor het plaatsen van nieuwe kozijnen kwam deze consument met de schrik vrij.

Onze partners

Gratis intakegesprek met een ervaren jurist

Bij LegalSteps bieden wij u graag een gratis intakegesprek aan met één van onze ervaren juristen. Tijdens dit vrijblijvende gesprek analyseren we uw situatie grondig en bieden we helder juridisch advies. Ons team, bestaande uit deskundige juristen, staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke juridische uitdaging. Neem vandaag nog contact op voor inzicht in uw rechten en opties.

 • Gratis intake
 • Direct contact met een ervaren jurist
 • Duidelijkheid over uw situatie

Familielening LegalSteps